Tietoa meistä

Tervetuloa asiakkaaksemme! 

Lindahlsin pääomistaja on Skånemejerier, joka kuuluu Lactalis konserniin. LIndahlsin tuotteita myymme Suomen toimipisteeltä, Lactalis Finland Oy.

Yrityksellämme on monivuotinen tietoon ja osaamiseen perustuva kokemus elintarviketeollisuudesta. Olemme viime vuosien aikana kasvanut merkittäväksi toimijaksi useilla tuotealueilla. Tästä esimerkkinä ovat ruokajogurtit, kypsytetyt juustot ja erilaiset kananmunatuotteet.

Markkinoimme tunnettuja ja laadukkaita tuotteita päivittäistavarakaupan, tukkujen ja HoReCa:n tarpeisiin. Tunnetuimmat tuotemerkkimme ovat Lindahls Turkkilainen jogurtti, Skånemejerierin Glimminge Port Salut juusto, pitkään kypsytetyt Allerum-juustot sekä Lindahlsin valmis munakokkeli.

Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme henkilökohtaisesti, laadukkaasti, nopeasti ja tietysti aina mahdollisimman hyvin! Yrityksellämme on erittäin laaja kontaktiverkosto Euroopassa omien tuotantolaitostemme lisäksi. Tämä antaa meille mahdollisuuden löytää nopeasti uusia ratkaisuja ja uusia tuotteita.

 

LUONTOMME

Luontoasiat ovat meille erittäin tärkeitä ja tavoitteemme on jatkuvasti vähentää luontoa rasittavia ratkaisuja tuotantoprosesseissamme. Olemme esimerkiksi  järjestelmällisesti  työskennelleet vähäpäästöisempien kuljetusten löytämiseksi. Päivittäiseen työhömme  kuuluu pyrkimys löytää uusia vaihtoehtoisia ja parempia ratkaisuja.

Valitsemme yhteistyökumppaneita, joilla on dokumentoidut luontosertifikaatit ja suurimmat maitotilallisemme käyttävät vapaasti laiduntavien lehmien maitoa.

Kuluttajana löydät tietysti valikoimistamme myös luomu- merkittyjä tuotteita.

LOGOMME

Löydät logomme täältä: EPS | JPG


Lindahls.png